Jag ska erkänna att jag var lite skeptisk mot det här men wow, det blev så gott! En så himla god och snabb efterrätt att göra när du är sugen på något gott på direkten. Den här kan jag dessutom tänka mig att bjuda på som fika/dessert, blev verkligen överraskad över resultatet – ni måste testa!
Det finns en intstruktionsvideo på min Instagram, den hittar du här: https://www.instagram.com/reel/ChJqCZ8jydS/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

RECEPT
BISCOFF MUGCAKE PÅ 5 MINUTER
Ingredienser:
1 msk Biscoff spread
2 msk vetemjöl
½ tsk bakpulver
liten nypa salt
¾ msk rapsolja
2 msk mjölk
½ msk farinsocker
Tillbehör:
Vaniljglass
Biscoff kex
Biscoff spread
Gör så här:
1. I en mikrougnssäker mugg, ha i Biscoff spread, mikra den ca 15 sekunder så den blir lite lösare i konsistensen.
2. Blanda i vetemjöl, bakpulver, salt. Tillsätt rapsolja, mjölk och farinsockret och blanda till en jämn smet.
3. Mikra på full effekt i 60-80 sekunder, titta hur den ser ut efter 60 sekunder. Är den lite lös än, kör några sekunder till.
4. Servera med vaniljglass, Biscoff kex & ringla över lite Biscoff spread.