Godis,  Julbak,  Julgodis

Pepparkaksfudge

RECEPT ca 40 bitar
Ingredienser:
1 burk sötad kondenserad mjölk (397 g)
200g mörk choklad
300g ljus choklad
30 st pepparkakor

Gör så här:
1. Hacka chokladen i mindre bitar. Krossa 15 stycken av pepparkakorna till ett finare smul. Ett tips är att göra det i en fryspåse.
2. Häll den kondenserade mjölken i en kastrull och värm upp. Tillsätt chokladen. Mjölken ska absolut inte koka utan bara värmas så att chokladen kan smälta.
3. När chokladen är smält och du har en len och lite trögflytande fudge, blanda ner pepparkakssmulet och häll blandningen i en form, ca 20 x 30 cm.
4. Dekorera med pepparkakor om du vill. Låt stelna i kylskåp ett par timmar innan du skär upp den.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *