Godis,  Julbak,  Julgodis

Pepparkakstryfflar i vit choklad

RECEPT
PEPPARKAKSTRYFFEL I VIT CHOKLAD
ca 15-20 stycken
Ingredienser:
200g pepparkakor ca
125g Philadelphia/färskost
125g vit choklad

Till ev dekoration:
Smält ljus choklad
Krossade pepparkakor

Gör så här:
1. Krossa pepparkakorna till ett fint smul, jag brukar göra det i mixern det går väldigt smidigt.
2. Rör ihop de finkrossade pepparkakorna med färskosten och rulla till jämnstora bollar och stick ner en tandpetare i varje. Frys in ca 30 minuter.
3. Smält vit choklad över vattenbad och låt svalna något.
4. Doppa sedan bollarna i chokladen och håll i tandpetaren, minimalt med kladd 🙂
5. Dekorera gärna med lite smält ljus choklad och/eller krossade pepparkakor.
6. Förvaras kylt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.