Krämig Nutellapannacotta

Desserter i glas är ju alltid härligt! Denna är så god, krämig och med lite färska bär på toppen blir det en perfekt dessert!

RECEPT
NUTELLAPANNACOTTA
Ingredienser:

3 dl vispgrädde
1 gelatinblad
2 dl nutella

Gör så här:
1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten cirka 5 minuter.
2. Låt grädden sjuda i en kastrull på svag värme, tag sedan bort kastrullen från plattan och smält gelatinbladet i den varma grädden.
3. Vänd ner Nutellan med en slickepott tills du har en jämn och fin smet.
4. Fördela jämnt i fyra stycken portionsglas. Låt stå kylt minst tre timmar, men gärna över natten för att stelna.
5. Garnera med färska bär och servera ev med en klick vispgrädde.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *