Alltså please believe, denna kladdkaka MÅSTE upplevas! Den är så god och alla smakerna passar så bra tillsammans. Har inte så mycket mer att säga, det finns inga ord hur gott det här är. Baka den, bara gör det! Och ät med gott samvete 🙂

RECEPT
CHOCOLATE CHIP COOKIE DOUGH KLADDKAKA
Ingredienser:
200g smör
3 dl strösocker
1 dl brun farin
2 tsk vaniljsocker
3 ägg
3 dl vetemjöl
1 nypa salt
200g mörka chokladknappar
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä formen (ca 24cm) med bakplåtspapper i botten och runt kanterna.
2. Smält smöret i en kastrull, ställ åt sidan och låt svalna något. Blanda alla ingredienser (utom chokladknapparna) långsamt så att det precis är jämnt blandat och utan klumpar, tillsätt till sist smöret.
3. Rör varsamt i chokladknapparna.
4. Häll över smeten i formen.
4.Grädda kakan ca 30-35 minuter. Den ska vara lite ”vobblig”, den kommer att sätta sig när den svalnar.
5. Låt kakan svalna helt och förvara i kylskåp minst 4 timmar innan servering. Kakan kan med fördel stå i kylskåpet över natten.
KOLAFROSTING
Ingredienser:
½ burk karamelliserad mjölk
4 dl vispgrädde
Gör så här:
1. Häll upp den karamelliserade mjölken och hälften av vispgrädden i en bunke och rör runt tills den karamelliserade mjölken löst sig.
2. Vispa upp resterande grädde i en annan bunke till ganska fast konsistens och tillsätt lite i taget av den andra blandningen med karamelliserad mjölk samtidigt som du vispar med elvisp. Viktigt att du tar lite i taget, när du märker att du har en bra konsistens att spritsa kan du sluta vispa.
3. Spritsa kakan! Jag har använt tyllen 1M från Wilton.