Ja men alltså ni hör ju själva här, perfekt mjuk brownie fylld med frasiga Biscoffkakor varvat med jordnötssmör, omg helt klart en ny favorit!

RECEPT 12 normalstora brownies
Ingredienser:
100g smör
100g mörk choklad ca 60%
2¼ dl strösocker
2 ägg
1½ vetemjöl
1 tsk bakpulver
24 st Biscoff Vanilla kakor
ca 1 dl jordnötssmör
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader. Placera ut 12 muffinsformar i en muffinsplåt.
2. Grovhacka chokladen och smält den tillsammans med smöret i en kastrull på låg värme. Låt svalna något innan du blandar dem med de andra ingredienserna.
3. Rör ihop ägg och strösocker. Tillsätt vetemjöl och bakpulver. Rör till sist i choklad- och smörblandningen och blanda tills du har en jämn och slät smet.
4. Lägg en kaka i botten på varje muffinsform och bre över ca 1 tesked jordnötssmör på varje kaka. Lägg sedan ytterligare en kaka ovanpå.
5. Häll i ungefär 2-3 matskedar av browniesmeten över kakorna i muffinsformarna och låt smeten rinna ner över sidorna. Det ska vara helt täckt.
6. Grädda mitt i ugnen ca 18 minuter. Låt dem svalna innan servering. NJUT!